Egyedi kézzel készített ékszerek és ajándékok! Ingyen szállítás 10.000,- Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! +36203501040

Anyatejjel készített termékek

"Láthatatlan kapocs" ez a legjobb kifejezés gyermek és szülő közötti kapcsolatra. Ami szemmel ugyan láthatatlan, mégis működik, és nem lehet elszakítani.

Születésüktől kezdve minden lépésüket figyeljük és egy pillanatot sem akarunk kihagyni, nehogy lemaradjunk az "első" lépésekről. Szülőként mindig óvjuk és védjük gyermekeinket, védő pajzsot alkotunk számukra, de eljön az a pillanat, amikor felnőnek és el kell engednünk őket. Az Őrzők láthatóvá teszik ezt a láthatatlan kapcsot, ha nincs is melletted gyermeked mégis egy kis talizmánként őrizheted magad melled. 

Őrzők rendelés menete:

Mivel egyedi személyre szóló termékről van szó, ezért az általad kiválasztott terméket (medál, fülbevaló, ajándéktárgy, kulcstartó, stb...) tedd a kosárba, rendeld meg és írjd meg a kapcsolat@aecreative.hu email címre, hogy mi a pontos elképzelésed. Ha nincs kiforrott elképzelésed, de van fotód internetes platformokról szívesen fogadom és boldogan ötletelek veled együtt, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Anyatejjel készült ékszer esetén 3dl anyatejre van szükség. Ezt a mennyiséget apránként is össze lehet gyűteni! Mindig fagyaszd le! A legjobb, ha egy műanyag flakonban gyűtöd, ami jól zár! Amikor megvan a megfelelő mennyiség postázd el a (2660 Balassagyarmat, Pálinkád dűlő 17.) címemre vagy személyesen is tudunk találkozni helyben.  Amint megérkezik a csomag és az anyagi részek is rendezve lettek, hozzá fogok az általad kért termék elkészítéséhez.

Az anyatej ékszer elkészítésének ideje kb.  4-6 hét! 

Babahajjal készült ékszerek: Baba- és gyermekhaj ékszer készítéséhez általában 2-3 "gyufaszál" vastagságú tincsre van szükség. Persze függ a mennyiség attól is, hogy mit szeretnél, illetve milyen hosszú és sűrű a baba haja. Ha megszerezted a tincseket, akkor kérlek papírlapba, folpackba hajtogasd bele és küld el a címemere (2660 Balassagyarmat, Pálinkád dűlő 17.), hogy elkészítsem a kért terméket, amihez az anyagi részek rendezését követően fogok csak hozzá.