Egyedi kézzel készített ékszerek és ajándékok! Ingyen szállítás 10.000,- Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! +36203501040

Őrzők - Babahajjal készült ékszerek

"Láthatatlan kapocs" ez a legjobb kifejezés gyermek és szülő közötti kapcsolatra. Ami szemmel ugyan láthatatlan, mégis működik, és nem lehet elszakítani.

Születésüktől kezdve minden lépésüket figyeljük és egy pillanatot sem akarunk kihagyni, nehogy lemaradjunk az "első" lépésekről. Szülőként mindig óvjuk és védjük gyermekeinket, védő pajzsot alkotunk számukra, de eljön az a pillanat, amikor felnőnek és el kell engednünk őket. Az Őrzők láthatóvá teszik ezt a láthatatlan kapcsot, ha nincs is melletted gyermeked mégis egy kis talizmánként őrizheted magad mellett. 

Őrzők rendelés menete:

Mivel egyedi személyre szóló termékről van szó, ezért az általad kiválasztott terméket tedd a kosárba és a megrendelést követően kérlek emailben kapcsolat@aecreative.hu pontosan írd meg, hogy mit szeretnél. Vagy a Facebook oldalamon is írhatsz klikk ide aecreative Ha nincs kiforrott elképzelésed, de van fotód internetes platformokról szívesen fogadom és boldogan ötletelek veled együtt, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Babahajjal készült ékszerek: Baba- és gyermekhaj ékszer készítéséhez általában 2-3 "gyufaszál" vastagságú tincsre van szükség. Persze függ a mennyiség attól is, hogy mit szeretnél, illetve milyen hosszú és sűrű a baba haja. Ha megszerezted a tincseket, akkor kérlek alufóliába csomagold be és küld el a címemere, hogy elkészítsem a kért ékszert, amihez az anyagi részek rendezését követően fogok csak hozzá.