Egyedi kézzel készített ékszerek és ajándékok! Ingyen szállítás 10.000,- Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! +36203501040

Blog

Mik is valójában az őrzők?

2021.01.13 13:47
Mik is valójában az őrzők?

Elmesélem nektek. Sok ismerősöm kérdezte mivel foglalkozom. Amikor elmondtam, hogy ékszereket készítek babahajjal és anyatejjel tágranyílt szemek néztek rám vissza kérdőn és egy széles mosollyal feltették a kédést: Mit? - Azt hitték viccelek.

Első reakcióként mindenki meglepődik és jönnek a kérdések. Mit? Hogyan? Mivel? Miért?...stb.

Nehéz megfogalmazni azt az érzést, ami az anyatejes ékszerek horderejét jelképezi. Mondhatni mindenkinek más! Megrendelőim elmodása alapján első sorban egy emlék, amit nem tudsz máshogy megörökíteni és vannak, akik kabalaként tekintenek az ékszerekre.

       Mi is voltunk gyerekek. Szüleink mindet megtettek annak érdekében, hogy nekünk jó legyen -szeretgettek, óvtak, vigyáztak ránk - és sosem értettük, miért sírnak a édesanyák, nagymamák az anyák napi előadáson. Cikinek találtuk annó. De akinek van gyermeke, már tudja. Elmondhatatlan érzés látni őket... mérhetetlen büszkeség tölt el bennünket. Szeretnénk mindig magunk mellett tudni őket és talán pont ez azaz ok, amiért sokan szeretnének ilyen becses ékszert magukénak tudni.

Hogyan készül? A legfontosabb lépés, hogy a hozzám eljutatott anyatejet konzerválom! Ezt követően jön a varázslat. A tartósított tejet gyantával keverem, ami lehetővé teszi, hogy az anyatejet olyan formába önthesem, amilyet szeretnél. Az ékszerek dekorálásához szoktak kérni díszítést, például: babajahajjal vagy egyéb más díszítő elemmel. Azok az édesanyák ne szomorodjanak el, akiknek sajons nincs tejük, mivel mindenre van megoldás! A becses ékszerek az Őrzők nevet kapták.

Miért is jó egy ilyen ékszer tulajdonosa lenni? Nehéz ennél nagyszerűbb ajándékot találni! 
  • A legbensőségesebb emléket adja Nektek.
  • Nehéz napokon elég csak ránézned, és máris felülemelkedsz a gondokon. 
  • Boldogságodt adsz vele, mert ez egy örök emlék és kötelék anya és gyermeke között, amit egyszer átadsz és ő Őrzi tovább.