Egyedi kézzel készített ékszerek és ajándékok! Ingyen szállítás 10.000,- Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! +36203501040

Szűrés
Termék státusza

Nemesacél medál alapok

Sokszor nehéz eldönteni vajon milyen medált szeretnél? Picit, nagyot, legyen kerek, ovál vagy szögletes? Ugyan melyik a legjobb döntés? Ebben segítek most neked!

Először is fontos, hogy milyen motívumot - (például életfa)- szeretnél a medálba. Ha szereted az egyszerű, letisztult minimál kivitelezést, akkor elég egy kisebb méretű medál is. Ilyen például, ha csak egy vonalat ábrázol a tincs az ékszerben. Azonban az életfa vagy más bonyolultabb motívum megalkotásához nagyobb ékszeralap szükséges, ahhoz hogy mutatós legyen.  Mini méretnek számít a 10-15 mm-s átmérőjű ékszeralap. Kicsi méret a 18-20 mm és a közepes  20-25 mm,  extra nagy 30 mm-től felfelé.

Fiús vagy lányos az ékszeralap? - A hölgyek inkább a kerek vagy ovális formákat, míg az urak a négyzet és téglalap formákat kedvelik. Természetesen a babahajjal kialakított motívum is nagyban befolyásolja, hogy csajos vagy pasis egy medál. 

Miből készül az ékszeralap? - Minden ékszeralap nemesacélból készül, ami annyit jelent, hogy nem rozsdásodik és antiallergén.

 


5termék 15
5termék 15